please wait, site is loading

Materialen

Kies uw eigen kleur meubel en geef uw woonkamer een exclusieve uitstraling.

 

 

Het materiaal natuursteen

Als u onze collectie bekijkt zult u zien dat wij gebruik maken van unieke materialen die bijdragen aan de bijzondere uitstraling van onze meubelen. Geen meubel is hetzelfde dankzij deze materialen en wij informeren u graag over de mogelijkheden van dit materiaal.

 

Natuurstenen meubels geven uw woning of bedrijf een exclusieve uitstraling. Mooi verzorgd natuursteen brengt rust in uw interieur. Tafels, kasten, dressoirs, wandmeubelen, bureaus, trapleuningen, schouwen of vensterbanken; er is veel mogelijk met natuursteen.

 

Het natuursteen wordt gewonnen in de bergen en biedt een variatie aan kleuren. Bij onze productie wordt het natuursteen verwerkt tot een schitterend meubel. Door ons speciale productieproces wordt het meubel in vele vormen en ontwerpen gemaakt. Door een uniek schuur- en polijstproces wordt het meubel tot een glad oppervlak verwerkt. Ook de combinatie van bewerkt en onbewerkt natuursteen geeft een bijzondere uitstraling.

 

Natuursteen past binnen de categorie van harde materialen, net als marmer, graniet, roestvrij staal en diamant. Deze materialen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en sterk. Deze eigenschap zou een reden kunnen zijn om natuurstenen meubelen toe te voegen aan uw interieur. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden, qua stijl; van robuust tot verfijnd, van klassiek tot modern en van retro tot Art deco.

 

 

Het materiaal shell

Naast het gebruik van het materiaal natuursteen wordt ook het materiaal shell verwerkt in onze meubelen. Prachtig idee als accent van een meubel of u een kunt er een mooie vaas van laten maken. Ook op het gebied van shell zijn er diverse soorten en kleuren verkrijgbaar.