please wait, site is loading

Over ons

 Welkom bij Manhattan Style B.V.

 

home_05Al meer dan 20 jaar houden wij ons bezig met het ontwerpen, produceren, presenteren en afleveren van meubels vervaardigd van natuursteen en andere luxe materialen.

 

Door de jaren heen, heeft ons inhouse designteam een prachtige collectie ontwikkeld. Bij collectie krijgt u een impressie van onze 2500 m2 grote showroom. Al onze meubelen zijn met de grootste zorg ontworpen om de klant een diversiteit aan stijlen te kunnen bieden. Manhattan Style heeft haar eigen productie van meubelen en accessoires. Hierdoor is het mogelijk een meubel op maat te laten maken of in een kleur die u wenst. Manhattan Style verzorgd complete inrichtingen die geheel op elkaar zijn afgestemd met meubels, bijpassende accessoires en zitmeubelen. Manhattan Style heeft ook haar eigen productie in zitmeubelen. U kunt een bankstel/stoel op maat laten maken en daarnaast kunt u zelf de stof en/of leerkeuze bepalen. Hierdoor maakt u uw eigen inrichting uniek met een persoonlijk tintje!

 

Bezoek onze showroom en laat u informeren en/of adviseren door één van onze medewerkers. Onze showroom bevindt zich op een centrale locatie, langs de snelweg A15 ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam (afslag 26). Direct voor de ingang vindt u een grote, gratis parkeergelegenheid. Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u in onze koffiecorner genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

 


Evenementen

 

Naast het tentoonstellen van meubels organiseert Manhattan Style het gehele jaar diverse evenementen voor de consument om ideeën op te doen voor hun interieur.

 

Onze huisshows zijn bijzondere evenementen met wisselende thema’s en aanbiedingen, waar wij de consument de gelegenheid geven om met een hapje en een drankje onze uitgebreide collectie meubelen te bekijken.

 

 

 

Meer dan alleen meubelen

 

Bij Manhattan Style kunt u ook terecht voor schouwen & sfeerhaarden, prachtige schelpenvazen, natuurstenen vazen, outdoor collectie vuurtafels en bijzondere sfeerlichtjes. Deze kunt u uiteraard in onze showroom komen bezichtigen.

 

Natuurstenen vazen

Sfeerlicht collectie

Schelpenvazen

Vuurtafels

Schouwen en sfeerhaarden