Schouwen Flamestore

Schouwen Flamestore

De schouwencollectie van Flamestore (onderdeel van Manhattan Style) is uitgebreid met nieuwe modellen schouwen en sfeerhaarden van Dimplex. Klassieke en moderne schouwen zijn een uniek meubelstuk in elke woonkamer. Gecombineerd met een sfeerhaard van Dimplex maakt dit item uniek en is geschikt voor iedere woonruimte.

Ziet u één van deze mooie modellen ook al staan in uw woonkamer? Kom dan gezellig langs in onze showroom waar u inspiratie kunt opdoen uit wel meer dan 50 modellen. Laat u inspireren en adviseren door één van onze interieurstylistes en maak tevens ook kennis met onze ontwerpstudio. Creëer uw eigen schouw of meubel met sfeerhaard op maat.

Een prachtige strakke roomdivider met een cassette 500 of 1000 met een knisperend haardvuur of moderne zuil met de cassette 250 zal prachtig staan in uw woning, restaurant,  hotellobby of wellness resort. Heeft u interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via flamestore@live.nl of telefonisch via 0184-670750.

Uiteraard kunt u de schouwen komen bekijken in onze showroom. Op vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur bent u van harte welkom. Dinsdag t/m donderdag op afspraak.