please wait, site is loading

Voor bedrijven

Wilt u voor uw bedrijf een balie van natuursteen, bijna alles is mogelijk!

 

 

Naast een interieuraanbod voor consumenten biedt Manhattan Style ook interieurmogelijkheden voor bedrijven. Zoals u kunt zien op de onderstaande foto; een luxe champagne bar vervaardigd van prachtig natuursteen maakt een bijzondere indruk.

 

Aangezien natuursteen een materiaal is met unieke eigenschappen, kunt u voor uw bedrijf een bijzondere eyecatcher van natuursteen laten ontwerpen. Zo kunt u bijvoorbeeld een balie, bureau, wandkast, bar, sanitaire ruimte, trapleuning, wandornament, werkplekken en een entree van natuursteen laten ontwerpen en in de kleur die u wenst. Uiteraard kunt u ook een ander meubel op maat laten maken. Manhattan Style biedt u vele mogelijkheden. Daarnaast zijn er ook bijpassende accessoires verkrijgbaar.

 

Graag nodigen wij u uit om onze producten en materialen te komen bewonderen in onze showroom. In onze showroom staan diverse interieurideeën voor bedrijven gepresenteerd.

 

Evenementen_LadiesNight

Wenst u een bezoek aan de showroom, dan kunt u het beste contact met ons opnemen voor een afspraak, zodat we u zo volledig mogelijk kunnen informeren over onze mogelijkheden.